Activeer je schoolspullenpas – aanvragen kan nog tot 1 september

De schoolspullenpas kan nog maar een paar dagen worden aangevraagd. Aanvragen kan op www.samenvoorallekinderen.nl. Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de schoolspullenpas? Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je dat doet:

Vraag nu de schoolspullenpas aan

Heb je de pas in huis? Vergeet de pas dan niet te activeren. Pas na het activeren kun je de pas gebruiken bij het kopen van nieuwe spulletjes.

Activeer de schoolspullenpas hier

Het kan zes weken duren voordat je de pas in huis hebt. Je kunt de pas gebruiken tot donderdag 31 oktober. Wil je weten hoeveel saldo er (nog) op staat?

Check het saldo van je schoolspullenpas hier

Over de schoolspullenpas

Elk nieuw schooljaar brengt nieuwe uitdagingen en kosten met zich mee voor ouders en verzorgers. Om gezinnen met een smalle beurs een handje te helpen, kun je sinds april weer de schoolspullenpas bij Stichting Leergeld Leeuwarden aanvragen.

Met de schoolspullenpas kunnen schoolgaande kinderen bij verschillende winkels nieuwe schoolspullen uitkiezen. Denk aan gymkleding, een brood- en fruitbakje, notitieboekjes, een schooltas of woordenboeken. De schoolspullenpas is beschikbaar in twee varianten: één voor kinderen van de basisschool (40 euro) en één voor kinderen van de middelbare school (75 euro).

Meer informatie over de schoolspullenpas lees je hier

Benieuwd waar in Leeuwarden e.o. je de schoolspullenpas kunt besteden?

Bekijk hier de lijst met winkels

 

Deel dit bericht