Help je mee?

Steeds meer gezinnen met geldzorgen weten Stichting Leergeld Leeuwarden te vinden. Daarom zijn we altijd op zoek naar extra hulp! Kijk hieronder hoe jij kunt helpen zodat er straks nóg meer kinderen kunnen meedoen.

Hoe je Stichting Leergeld kunt helpen

We zijn ontzettend trots op ons team van zo’n 25 vrijwilligers. Zonder hen zouden we nergens zijn.

Samen maken we het verschil voor kinderen die in armoede leven. Elke financiële bijdrage, groot of klein, komt goed terecht.

Onze partners

Leergeld heeft samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job het samenwerkingsverband Sam& voor alle kinderen opgericht. Als je een aanvraag bij Stichting Leergeld Leeuwarden doet, doe je dat op de website van Sam&.

Sam&
Jarige Job
jeugdfonds sport & cultuur
Kinderhulp
Gemeente Harlingen
Gemeente Leeuwarden
Gemeente Terschelling
Gemeente Tytsjerksteradiel
Gemeente Vlieland
Gemeente Waadhoeke

Daarnaast werkt Stichting Leergeld Leeuwarden samen met de afdelingen schuldhulpverlening en armoede van gemeenten. Samen denken we na over manieren om kinderen nog beter te helpen. Goed om te weten: we delen nooit de gegevens van kinderen of gezinnen met de gemeenten.

Stichting Leergeld heeft ook contact met de scholen in de regio. Wij informeren scholen over de voorzieningen, zodat ook de scholen ouders en kinderen naar ons kunnen doorverwijzen.