Sponsor uitgelicht: voetbalclub Blauw Wit

Voetbalclub Blauw Wit uit Leeuwarden speelt de komende jaren met Stichting Leergeld Leeuwarden op de achterkant van hun shirt. Op de voorkant van de shirts staan andere sponsoren, waarbij ook vijftig procent van het sponsorgeld naar Leergeld Leeuwarden gaat.

Voorzitter Henk Buning: “Acht jeugdteams namen deel aan een Pinkstertoernooi in Denemarken. Om zo’n reis te organiseren vragen we een bijdrage aan de spelers. Stichting Leergeld heeft er (anoniem) voor gezorgd dat een aantal spelers mee op reis konden, door die bijdragen te financieren. Het is mooi dat we op die manier onze spelers, en andere kinderen kunnen helpen.”

Lees verder via Blauw Wit ’34 speelt de komende jaren met Stichting Leergeld op de rug – Omrop Fryslân (omropfryslan.nl)

Deel dit bericht