Stichting Leergeld ontvangt een cheque van 7.000 euro van Blauw Wit ’34

Drie hoofdsponsoren hebben samen met Blauw Wit ‘34 een nieuw revolutionair sponsorconcept geïntroduceerd. Dit bevordert niet alleen de groei van de club, maar ondersteunt ook de lokale gemeenschap.

Het concept draait om het delen van sponsorinkomsten tussen de club zelf en Stichting Leergeld Leeuwarden. ”Maar liefst 1 op de 8 kinderen in Leeuwarden heeft steun van onze stichting nodig”, aldus voorzitter Jet van Gelder. Tijdens een sponsoravond heeft Blauw Wit ’34 onlangs een cheque ter waarde van €7.000 overhandigd aan Stichting Leergeld Leeuwarden. Dit bedrag werd mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van diverse sponsoren van de club.

De helft van het sponsorbedrag gaat rechtstreeks naar de ondersteuning van initiatieven van Stichting Leergeld Leeuwarden, die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. De andere helft wordt geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling en groei van CVV Blauw Wit ’34.

“We zijn ontzettend trots op dit sponsorconcept en de positieve impact die het heeft op zowel onze club als onze gemeenschap,” verklaart Jacques van der Hoek, voorzitter van Blauw Wit ’34. “Dit stelt ons in staat om niet alleen te groeien als vereniging, maar ook om actief bij te dragen aan het welzijn van de kinderen in onze stad.”

Dit unieke initiatief is recentelijk onder de aandacht gebracht in een informatieve video, te bekijken via de link: https://youtu.be/5-5L3zbZfWg.

Meer informatie over hoe uw bedrijf of organisatie kan deelnemen, is te vinden op de website van Blauw Wit ’34: https://www.blauwwit34.nl/2055/teamsponsor.

Deel dit bericht