STICHTING LEERGELD EN PAUL VAN LOON PRESENTEREN: GRUMOR IN GROEP 8

Bestel nu:
De griezèlligste groep 8 musical
voor scholen met lef!

GRUMOR IN GROEP 8: NIET VOOR WATJES!

Deze musical is voor elke groep 8 die op een bijzondere manier afscheid wil nemen, maar daarbij ook oog heeft voor de wereld om zich heen. Zo telt iedere schoolklas 2 tot 3 leerlingen van wie de ouders moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Omdat hun ouders weinig geld hebben, kunnen deze kinderen bijvoorbeeld niet mee op schoolkamp, hebben zij geen fiets om mee naar school te gaan of kunnen zij niet op voetbal of muziekles. Stichting Leergeld wil dat álle kinderen kunnen meedoen en is er om deze ouders en kinderen te helpen! Maar nog niet iedereen kent Stichting Leergeld. Om meer aandacht te vragen voor het werk van Stichting Leergeld heeft Paul van Loon een groep 8 musical geschreven gebaseerd op de familie RIP, bekend van zijn boeken.

Met de aanschaf van deze musical steun je ook je lokale Stichting Leergeld!


Paul van Loon: “Mijn uitdaging was om een spannende en leuke groep 8 musical te schrijven die ook over armoede en sociale uitsluiting gaat. Mijn bijzondere familie RIP bleek daarvoor zeer geschikt. Stoere teksten en rockmuziek maken het eindresultaat gruwelijk griezèllig!”

Meer weten kijk op de site over de musical! —– Klik hier ——

Deel dit bericht