Enkele bespaartips

Er zijn veel meer prachtige fondsen en helpende instanties dan alleen Leergeld, kijk hieronder of er nog iets voor je tussen zit. Klik op de naam en ga direct naar de bijbehorende website voor meer informatie.

SUN Friesland

Effectieve noodhulp geeft perspectief
Stichting Urgente Noden Friesland, kortweg SUN Friesland is in 2010 opgericht als noodhulpbureau voor inwoners van Friesland. Het laatste vangnet bij urgente financiële nood.

Zo bespaar je geld

Leef goedkoop met tips om te besparen van zobespaarjegeld.nl
Iedereen kan geld besparen! Door bewust met je geld om te gaan leef je goedkoop en daardoor kan je veel meer leuke dingen met je geld doen. Wacht niet langer en ga nu direct geld besparen op je dagelijkse uitgaven. Denk bijvoorbeeld aan het besparen op je energierekening of op je autoverzekering.
Of bespaar op de kosten van je mobiele abonnement bij Telefoonabonnement.nl
We hebben meer dan 1.000 tips om geld te besparen en te bezuinigingen!

Nibud

U zoekt informatie over zakgeld, toeslagen, sparen, pensioen of schulden, of u heeft andere vragen over uw portemonnee.

Het Nibud helpt u ook met budgettips en rekentools.

Wijzer in geldzaken

Over Wijzer in geldzaken
Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Hierin bundelen partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

Op deze website helpen we jou met financiële vragen waar je gedurende je leven tegenaan kunt lopen.

DUO

Geld voor school en studie

Voedselbank Leeuwarden

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Wij nodigen u dan ook graag uit de informatie op onze site door te lezen.